Verloskundige Amsterdam - Het Geboortecentrum

Welkom bij het Geboortecentrum; een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in Amsterdam. Een plek waar alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben te vinden is: een verloskundige praktijk, een geboorte- en kraamhotel, een kraambureau, een cursuscentrum en een consultatiebureau.

Wij bieden onze zorg en cursussen aan onder een dak, binnen een straat. We werken nauw met elkaar samen dat geeft vertrouwen en rust. Op deze website kun je naast verloskundige zorg dus ook informatie vinden over het hele Geboortecentrum Amsterdam en kun je je aanmelden voor een of meerdere activiteiten. Voor contact klik dan hier of bel 020-6831640 Om je een kijkje te geven in het leven van een verloskundige van het Geboortecentrum, heeft onze eigen Tamani Zamani een week geflogd voor Vrouw van de Telegraaf 

 

Verloskundige Amsterdam - Keuze vrijheid

Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen.

Verloskundige Amsterdam - In het nieuws

Het Geboortecentrum Amsterdam heeft altijd veel belangstelling gewekt uit binnen- en buitenland. Zo hebben we onder andere Dennis en Valerio van BNN te gast gehad in ons Geboortehotel:

 

Ook de Engelse zanger Peter Andre is te gast geweest in het Geboortehotel

 

KLIK HIER voor het artikel in de Telegraaf

Verloskundige Amsterdam - Contact

Ben je geinteresseerd in ons Geboortecentrum en wil je graag een afspraak maken. Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).