Verloskundige Amsterdam West - Het Geboortecentrum

Welkom bij het Geboortecentrum; een dynamisch centrum voor aanstaande en jonge ouders in Amsterdam. Een plek waar alles wat een zwangere vrouw en jonge ouders nodig hebben te vinden is: een verloskundige praktijk, een geboorte- en kraamhotel, een kraambureau, een cursuscentrum en een consultatiebureau.

Wij bieden onze zorg en cursussen aan onder een dak, binnen een straat. We werken nauw met elkaar samen dat geeft vertrouwen en rust. Op deze website kun je naast verloskundige zorg dus ook informatie vinden over het hele Geboortecentrum Amsterdam en kun je je aanmelden voor een of meerdere activiteiten. klik hier of bel 020-6831640

Om u een indruk te geven van het Geboortecentrum, het Geboortehotel en onze verloskundigen hebben we een aantal filmpjes voor u. Zo heeft Tamani Zamani een week geflogd voor Vrouw van de Telegraaf om een kijkje te geven in het leven van een verloskundige bij het Geboortecentrum.

 

Verloskundige Amsterdam West - Keuze vrijheid

Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen.

Verloskundige Amsterdam West - In het nieuws

Het Geboortecentrum Amsterdam heeft altijd veel belangstelling en waardering gewekt uit binnen- en buitenland. Zo hebben we onder andere BNN te gast gehad in het Geboortehotel:

 

En ook de Engelse zanger Peter Andre is te gast geweest in het Geboortehotel (Klik Hier voor volledig artikel) 

 

Verloskundige Amsterdam West - Contact

Ben je geinteresseerd in het Geboortecentrum en wil je graag een afspraak maken. Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam West (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).