Welkom bij Verloskundige Amsterdam Centrum van het Geboortecentrum. Het Geboortecentrum staat voor volledige zorg en ontziening. Zo hebben we het concept van alles onder een dak met in een straat: een verloskundige praktijkeen geboorte- en kraamhoteleen cursuscentrumeen kraambureau en een consultatiebureau. Een uniek concept in Amsterdam gevestigd vlak achter het Leidseplein.

Het geboortecentrum bestaat al sinds 1994 en is daarmee met haar 25 jaar de oudste en meest gerenomeerde verloskundige van Amsterdam en omstreken. Een centrum opgericht door Beatrijs Smulders bekend van haar vele boeken over zwangerschap en bevallen. Wil u weten voor welke diensten en cursussen u allemaal bij ons terecht kunt? Klik dan hier of bel 020-6831640

Vanwege het expertschap van het Geboortecentrum nemen veel mensen en partijen contact op met het Geboortecentrum voor vragen over zwangerschap en de bevalling. Zo ook veel partijen uit de media zoals televisieomroepen en kranten. Hieronder vindt u een van deze reportages waar Tamani Zamani (verloskundige) een dag gevolgd wordt door Vrouw van de Telegraaf:

 

Verloskundige Amsterdam Centrum - Keuze vrijheid

Jij als zwangere en je partner staan bij ons centraal. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen. We maken dan ook samen een plan voor de geboorte van jullie kind. 

Verloskundige Amsterdam Centrum - het Geboortehotel

Er zijn veel reportages over het Geboortecentrum in de media te vinden. Hieronder vindt je twee wat luchtige fragementen van BNN met Valerio en Dennis die als mannen het geboorteproces aangaan. 

Daarnaast is ook de Engelse zanger Peter Andre hetzelfde proces als Dennis en Valerio voor de Engelse Zender ITV aangegaan in het Geboortehotel (Klik Hier voor volledig artikel in de Telegraaf):

In beide fragmenten krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en de kamers van het Geboortehotel.

Verloskundige Amsterdam Centrum - Contact

Ben je geinteresseerd in de Verloskundige Amsterdam Centrum van het Geboortecentrum of 1 van onze anderen diensten en wil je graag een afspraak maken. Klik dan hier of bel 020-6831640 voor een afspraak op onze locatie in Amsterdam Zuid/West/Centrum (Genestetstraat 2) of Amsterdam Zuid (Stadionweg 37-1hg).