Spreekuur

We werken in het Geboortecentrum met twee teams van verloskundigen. Op basis van je postcode word je in een van de teams ingedeeld. De spreekuren zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur.

Telefonisch spreekuur

Heb je vragen over je zwangerschap die niet dringend zijn, dan kun je iedere werkdag bellen tijdens het telefonisch spreekuur van 9.00 - 9.30 uur op telefoonnummer 020 - 6831640. Heb je tijdens het weekend een dringende vraag dan kun je die altijd aan de dienstdoende verloskundige stellen via het spoednummer.

De wachtkamer

Het spreekuur is op afspraak. Het is soms onvermijdelijk dat je even op je beurt moet wachten omdat je voorgangster iets meer tijd nodig heeft dan gepland. Er ligt divers leesmateriaal, voor ouder en kind. Op de wc-deur-spiegel worden wekelijks door de assistente alle namen van de pasbevallen moeders en hun baby's opgeschreven. Iedereen verlangt ernaar om uiteindelijk zelf ook op die spiegel terecht te komen. Veel zwangeren kennen elkaar van de zwangerschapscursus. Meteen op de spiegel kijken is dan ook meestal het eerste wat vrouwen doen als ze de wachtkamer binnenkomen voor hun controle. Wie is er deze week bevallen?

Locaties

Naast het spreekuur op de De Genestetstraat wordt er ook spreekuur gehouden op de volgende adressen:

Team Geel:
Amsterdam Zuid, Stadionweg 37-1hg bij huisartsenpraktijk Kolthof en Morelis.Team Rood:
Badhoevedorp, Swammerdamstraat 20