Zwanger en Fit

Zwanger en Fit wordt gegeven door Mirjam Vos en is een informatieve, actieve en praktische no-nonsense cursus. Het is de meest veelzijdige en complete zwangerschapscursus die er is.

Zwanger en Fit bestaat normaliter uit tien lessen van anderhalf uur plus een terugkomles maar wordt ook aangeboden in een compacte vorm. De maximale groepsgrootte is elf deelnemers. Het is prettig als de cursus ongeveer twee tot vier weken voor je uitgerekende datum eindigt.
Inhoud van de cursus:

Elke les begint met uitgebreide informatie over zwanger zijn, bevallen of over de eerste tijd met je baby.

Daarna volgen actieve, dynamische oefeningen op muziek om in conditie te blijven en krijgen de spiergroepen die meer belast zijn door je zwangerschap extra aandacht.

De les sluit af met een ontspannings- of ademhalingsoefening.

In de loop van de cursus wordt het actieve deel minder intensief en verschuift de aandacht naar het opvangen van weeën met behulp van ademhaling en ontspanning, bevalhoudingen en persen zodat je goed voorbereid de bevalling tegemoet gaat. Deze onderwerpen worden ook uitgebreid behandeld in de twee partnerlessen. Nadat iedereen bevallen is, sluiten we de cursus af met een terugkombijeenkomst met de baby's.

Kosten:

€ 210,- tien lessen van anderhalf uur plus een terugkomles na de bevalling.

€ 150,- compacte cursus, vijf lessen van twee uur plus een terugkomles na de bevalling.

Inschrijven:

Direct aanmelden en betalen kan door op een van onderstaande cursussen te klikken. Wil je meer informatie? Stuur een mail naar mirjam@mirjam-vos.nl of kijk op www.mirjam-vos.nl 

Aankomende cursussen:

Startdatum:

Einddatum:

Cursus:

Cursusleider:

21-11-2017

06-02-2018

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

09-01-2018

13-03-2018

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

13-02-2018

24-04-2018

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

data volgen

data volgen

Zwanger en Fit

Mirjam Vos

Aanmelden en betalen kan door de betreffende cursus onderaan de bladzijde aan te klikken!