Mindfulness voor zwangeren

Wil je tijdens je zwangerschap op een rustige manier aandacht aan jezelf en je baby schenken? Mindfulness voor zwangeren geeft je de gelegenheid om tot jezelf te komen in het hier en nu. Het geeft je de mogelijkheid los te komen van je dagelijkse beslommeringen en aandacht te geven aan je ongeboren baby en je lichaam, dat je zo anders ervaart dan voorheen.

 

Inhoud van de cursus:

Je leert met meditatie, ademhalings- en bewustzijnsoefeningen je aandacht steeds opnieuw naar je lichaam te richten. Dit zal je, bij de bevalling, helpen rustig en gefocust te blijven en om te gaan met de pijn. Daarnaast helpen lichaamsgerichte oefeningen je soepel te blijven, je kind in een optimale positie te brengen en je bekkengebied te openen. Door het ervaren van verschillende baringshoudingen zal je vertrouwen groeien.Tot slot maak je intensief contact met je baby met behulp van oefeningen uit de haptonomie. Lees hier wat Susan Smit hier wat Katja Brokke en hier wat Ouders van Nu over Mindfulness voor zwangeren schreven.

Mindfulness voor zwangeren bestaat uit een cyclus van vier lessen van twee uur  die elk een eigen thema hebben en is bij uitstek geschikt om in je verlof te volgen. Je kunt op elk gewenst moment in de cyclus instromen maar als je de keuze hebt, adviseer ik je om bij de eerste les te beginnen. Een gemiste les kan bij een volgende cyclus ingehaald worden. Het is mogelijk een proefles te doen. De maximale groepsgrootte is elf deelnemers. Mindfulness is vooral bedoeld:

  • ter verdieping naast je zwangerschapscursus bij je eerste kind of
  • als voorbereiding op de geboorte van je tweede of volgende kind of
  • in combinatie met een voorlichtingsavond van je verloskundigenpraktijk, Bevalcentrum West of het ziekenhuis
  • in combinatie met zwangerschapscursus privé

Kosten:

€ 96,- voor 4 lessen van twee uur, tussentijds instromen is mogelijk.

€ 25,- voor een proefles.

Informatie en inschrijven:

Direct aanmelden en betalen kan door op een van onderstaande cursussen te klikken. Heb je nog vragen? Neem graag contact met me op via mirjam@mirjam-vos.nl,  kijk op www.mirjam-vos.nl of bel me op 020-4896882.

Mirjam 

 

Aankomende cursussen:

Startdatum:

Einddatum:

Cursus:

Cursusleider:

27-11-2018

18-12-2018

Mindfulness voor zwangeren

Mirjam Vos

08-01-2019

29-01-2019

Mindfulness voor zwangeren

Mirjam Vos

19-02-2019

12-03-2019

Mindfulness voor zwangeren

Mirjam Vos

19-03-2018

09-04-2018

Mindfulness voor zwangeren

Mirjam Vos

Aanmelden en betalen kan door de betreffende cursus onderaan de bladzijde aan te klikken!